Qui som

Volíem que Mel de Romaní es convertís en un herbolari com els d'abans...

 

Mel de Romaní és un herbolari ubicat a Barcelona on rebràs consells professionals per a cuidar de la teva salut i on trobaràs el remei natural que necessites.

Aquesta és la versió on line de Mel de Romaní. Aquí podràs consultar amb tranquil·litat la nostra oferta de productes i serveis. A més, ens podràs fer arribar les consultes o dubtes que tinguis, així com exposar els teus suggeriments per a què ens ajudin a ser millors cada dia. També podràs comprar els nostres productes per a que te’ls portem a on ens diguis i podràs demanar hora per qualsevol de les nostres teràpies.

Mel de Romaní va sorgir de la nostra voluntat d'unir la formació i experiència en el camp de la medicina natural de Remei i els coneixements en vendes i màrqueting de Mercè amb la il·lusió de les dues per crear un espai on poguéssim oferir solucions de salut naturals, eficaçes i segures.

Volíem que Mel de Romaní es convertís en un herbolari com els d'abans, on els nostres clients puguin trobar envasades i a granel plantes medicinals, aromàtiques, productes apícoles i complementació dietètica. A més, volíem habilitar un espai per a la cosmètica natural i l'aromateràpia, així com una sala de teràpies on Remei (terapeuta especialitzada) empraria productes i tècniques naturals (Naturopatia, Acupuntura, Quiromassatge, flors de Bach) per tractar afeccions, potenciant la capacitat que té l'organisme per curar-se.

Ens vam posar a treballar de seguida, formant-nos en tot allò relacionat amb la posada en marxa del projecte. Vàrem buscar els millors proveïdors, els que ens oferissin la màxima confiança pel que fa a la qualitat dels seus productes i garanties sanitàries. Vàrem buscar una zona a Barcelona on poguéssim desenvolupar la nostra activitat i vàrem trobar el local ideal. Només va necessitar uns tocs de decoració per a impregnar-se de la nostra imatge i personalitat i que resultés acollidor. Volíem que encisés amb el seu aspecte i aroma a qui volgués visitar-nos.

El nom de la botiga havia d'inspirar dolçor, naturalesa, salut, calidesa i familiaritat, que evoqués a un passat menys contaminat,  on la natura ens era més propera i autèntica, volíem que en escoltar el seu nom, aquest resultés afectuós i envoltant. Casualitats de la vida, després de decidir ens vam adonar que les inicials de Mel de Romaní coincideixen amb les nostres inicials Mercè i Remei (MR).

I Així el 04 del 04 del 2014 vam obrir les portes, no havia passat ni un any des d'aquell dinar entre amics en què els somnis (llavors gairebé una quimera) es van convertir en realitat. No va ser fàcil però tampoc massa complicat, el millor estava per arribar.

Gràcies per acompanyar-nos.