Primer aniversari

01/04/2015

El proper 4 d'abril celebrarem el primer aniversari de la Mel de Romaní

Benvolgut amiga /ic:

El proper 4 d'abril celebrarem el primer aniversari de la Mel de Romaní i, per això, volem donar-te les gràcies. Sense el teu afectuosa acollida i sense la teva confiança avui no podríem ser aquí.

Durant els últims dotze mesos hem intentat acostar-nos a tu, oferint-te la nostra experiència i coneixements en el camp de la medicina natural i ajudant-te a afrontar els reptes de la salut, la bellesa i el benestar amb productes de qualitat.

En el futur volem seguir estant al teu costat i volem adaptar-nos a les teves necessitats i el teu ritme de vida, per això, coincidint amb el nostre primer aniversari, posem a la teva disposició aquesta pagina web. 

Ens agradaria que la consideressis com una prolongació de la nostra botiga física. Aquí, podràs contactar amb nosaltres per fer-nos arribar qualsevol consulta, sol·licitar hora per a les nostres teràpies i descobrir la nostra àmplia gamma de productes i serveis.

A més, podràs realitzar les teves compres còmodament des de casa o, allà on estiguis amb el teu dispositiu mòbil. Nosaltres t'enviarem la teva comanda on ens diguis o podràs recollir directament a la nostra botiga.

Esperem poder saludar-te personalment a la nostra botiga del carrer Còrsega, fins llavors, rep una forta abraçada.

Gràcies de nou pel teu suport.

Remei i Mercè